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Crust:

Finger mix all the ingredients directly in the small pie pan, pat down. Blind bake for about 15 min at 180°C.

1 cup flour

75g chopped and chilled butter

1 1/2 tbs sugar

a pinch of salt

Nut fudge :

Mix all the ingredients until smooth in a bowl then spread on to the precooked crust.

2/3 cup peanut butter

1/3 cup hazelnut butter

a pinch of salt

1/4 cup  water

1 tbs sugar

Chocolate ooze:

Squeeze these into the nut fudge.

100g of black chocolate squares

Topping:

Sprinkle chopped lightly roasted hazelnuts on top of the pastry.

 

Bake for about 15min at 180°C. Always serve warm with a tall glass of milk.

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En Français...


Pâte sablée:

Mélangez à la main directement dans le plat à tarte. Quand le tout est bien mélangé tapoter en place. Pré-cuire pour environ 15min à 180°C.

75g beurre froid coupé en petit pois

200g farine

une pincée de sel

1 1/2 cs sucre

Fondant des écureuils :

Mélanger tous les ingrédients puis étalez sur la pâte pré-cuite.

2/3 de tasse de beurre de cacahuète

1/3 de tasse de beurre de noisette

une bonne pincée de sel

1/4 de tasse d'eau

1 cs sucre

Tranchée au chocolat:

Enfoncez 100g de carrés de chocolat noir dans le Fondant des écureuils

Croute :

Parsemez des noisettes grillées et concassées sur le dessus de la tarte.


Cuire pour environ 15min à 180°C. Servez toujours chaud avec un grand verre de lait